miercuri, 14 octombrie 2015

Adidas Neo & Adidas Duramo & Adidas Essence

Compania Adidas este unul dintre cele mai bune exemple de succes. Fiind unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume, producatorul de articole sport reuseste de fiecare data sa se muleze pentru orice individ care practica sportul de orice fel.          In randurile urmatoare, vom sublinia faptul ca Adidas reuseste prin trei modele de pantofi sport sa vina in intampinarea mai multor oameni, care au pasiuni diferite. Vom vorbi despre modelele Adidas Neo & Adidas Duramo & Adidas Essence, care sunt folositi pentru diferite activitati, dar pentru care numitorul comun este sportul.

          Incaltamintea sport de la Neo este o gama pe care producatorul german a folosit-o pentru o campanie de pantofi sport casual. In gama Neo exista mai multe modele, printre care Racer, Skool, Run9 sau Low-tops. Aceste modele sunt destul de diversificate si includ tenisi, pantofi sport cu talpa mai inalta sau pantofi sport cu talpa dreapta. Din punct de vedere al pretului, modelele din gama Neo sunt destul de accesibile, pretul variind intre 200 si 400 de lei.

Incaltaminte sport de la Neo

          Adidas Duramo este o buna solutie pentru cei care practica destul de des alergatul. Asta pentru ca sunt foarte usori, comozi si ofera o senzatia foarte placuta in timpul in care iesiti la jogging. Cei care s-au bucurat de experienta miscarii alaturi de Adidas Duramo lauda modelul pentru confortul pe care il ofera si a faptului ca sunt extrem de usori.

Incaltaminte sport Duramo
          Adidas Essence este un mod creat pentru cei care practica sportul indoor. Fie ca este vorba despre handbal, volei sau squash, Adidas Essence reuseste sa multumeasca pe cel care ii foloseste datorita talpii care are o aderenta foarte buna pe suprafetele din diversele sali de sport.

Adidas Essence la preturi avantajoase

          In concluzie, enumerarea Adidas Neo & Adidas Duramo & Adidas Essence reuseste exprime exact ceea ce adidas doreste, si anume, ca brandul german este alaturi de toti cei care practica sportul de orice fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu