joi, 15 octombrie 2015

Ai grija de casa si gradina ta

Casa si gradina pot spune foarte multe despre noi. Ce fel de personalitate avem, ce lucruri ne plac, daca suntem organizati, tipicari sau haotici, relaxati si ordonati. Insa indiferent de stilul pe care il are o persoana sau alta si de modul in care aceasta alege sa traiasca, casa si gradina reprezinta spatiul in care locuim si joaca un rol important in viata oricarei persoane.

O gradina asa cum iti doresti
sursa foto: smartwoman.hotnews.ro

          De aceea, este important sa ne simtim bine in acest spatiu, sa-l populam cu tot felul de lucruri care ne plac si sa-l pastram curat. Daca ai inspiratie, iti poti aranja casa si gradina in propriul stil. Baia, bucataria, camera de zi sunt spatii intime pe care le poti aranja pe gustul tau.

O gradina in care sa te relaxezi
sursa foto: www.yks.ro

          Poti opta pentru un aer mediteranean astfel draperiile in nuante de bleumarin, albastru sau bleu, pernele sau diverse alte accesorii in aceste tonuri de culori nu trebuie sa lipseasca. De altfel, aerul boem poate fi “instalat” prin parfumuri frantuzesti, culori pastelate si mobila vintage.

          Pentru un dormitor clasic si in general pentru o casa in stil clasic, se recomanda vizitarea centrelor comerciale ce au si magazine specializate cu produse destinate pentru locuinte. Chiar daca stilul romantic sau vintage nu a murit, este in continuare la moda sic el minimalist. Se gasesc tot felul de obiecte decorative realizate din linii simple si in figuri geometrice.

Idei pentru decorat gradina
sursa foto: design.eg-w.com

          Gradina este si ea la fel de importanta ca si casa, intrucat face parte din locuinta, aceasta trebuie ingrijita si aranjata. Pentru spatiile restranse, gazonul este cel mai indicat, cu maxim doua sau trei plante si eventual o poteca mica care sa conduca la intrarea in casa.

          Pentru ariile mai mari, pe langa cele insirate mai sus, poti adauga un foisor in care sa iei masa in sezonul cald, un gratar, cativa pomi pe lateral sau chiar o sera undeva in spatele casei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu