vineri, 9 octombrie 2015

Recomandari de filme de vazut la Mall Trivale in Pitesti

Filmele care ruleaza la Mall Trivale din Pitestin sunt alese pe spranceana, insa asta nu inseamna ca unele nu sunt mai bune decat altele, cel putin in opinia noastra si tocmai de aceea ti-am pregatit o lista scurta cu recomandari de filme de vazut la Mall Trivale in Pitesti.

          Martianul

          Desi Ridley Scott este cunoscut mai mult pentru blockbustere cu bugete imense, dar de o calitate slaba din punct de vedere al scenariului, cu o poveste subtire, anul acesta schimba putin registrul cu „Martianul”.

Martianul - un film foarte bun

          Ramane la filmele de actiune imbinate cu science-fiction, insa a lucrat si  la poveste. Asadar, Matt Damon joaca rolul unui astronaut care a ramas pe Marte dupa ce membrii echipajului din care facea si el parte au crezut ca el a murit si au plecat spre Pamant fara el.  Planeta Rosie nu este una foarte prietenoasa cu oamenii, asa ca el trebuie neaparat sa se intoarca acasa, insa asta nu este o misiune usoara nici pentru el, nici pentru cei de la NASA.

          Black Mass: Afaceri murdare

          Johnny Depp a facut in ultimii ani alegeri foarte neinspirate si nu a reusit sa mai convinga criticii de valeitatile sale actoricesti, asa cum o facea in trecut. Odata un adevarat star al cinematografiei de la Hollywood, cu nominalizari la Oscar, Depp reuseste in ultima vreme sa dezamageasca cu fiecare pelicula in care joaca.

Black Mass merita vazut la cinema 

          Se pare insa ca Black Mass este exact filmul care il va scoate din acaeasta pasa proasta si unul dintre filmele cre ruleaza la Mall Trivale in Pitesti si trebuie vazut de orice cinefil, si nu numai.

          Un etaj mai jos

          Am inclus in lista noastra si o pelicula romaneasca ce face parte dintre filmele care ruleaza la Mall Trivale in Pitesti si care a factu deja o impresie buna la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta. Regizat de Radu Muntean, „Un etaj mai jos” spune povestea unui barbat care asista la o cearta conjugala intre un vecin al sau si amnta lui, cearta degenereaza si este urmata de o crima, dar el alege sa nu povesteasca despre asta politiei, ceea ce ii da numeroase mustrari de constiinta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu