luni, 23 noiembrie 2015

Informatii despre executari silite Timisoara

Pentru multe persoane este interesant de stiut date despre executarile silite in Timisoara, ce presupun acestea. Ei bine, iata despre ce este vorba:

          Executorul judecatoresc este cel care infaptuieste executarile silite in Timisoara

Executari silite
sursa foto: www.wall-street.ro

          Executarile silite in Timisoara pot avea loc numai  in baza unei hotarari

judecatoresti. In alte situatii nu pot avea loc procedurile de executari silite in Timisoara.
          Acelasi tipar este urmat si in alte orase sau in alte localitati din Romania, dupa cum stabileste Codul de Procedura Civila.

Care este codul de procedura Civila
sursa foto: www.imobiliare.ro

          Executarile silite sunt atat pentru persoane fizice,  cat si pentru persoane juridice
          Executarile silite in Timisoara pot avea loc atat in cazul persoanelor fizice, cat si in cazul firmelor si institutiilor care au datorii la stat sau la alti furnizori.

          Trebuie ca persoana care cere executari silite sa sa depuna o cerere la sediul executorului judecatoresc, potrivit procedurilor legale aflate in vigoare

Proiectare imobiliare in Timisoara
sursa foto: imofun.ro
          Se achita mereu o taxa de timbru

          Pentru executarea silita in Timisoara este nevoie  de un titlu executoriu, care poate sa fie ori o hotarare judecatoreasca definitiva si executorie ori un contract notarial care naste o obligatie, fie un contract de credit bancar.

          De asemenea, in cazul unei astfel de proceduri este nevoie de achitarea unei taxe de timbru.

Cum sa eviti procedura executarilor silite
sursa foto: www.imobiliare.ro

          Persoana care cere indeplinirea unui act sau a unei activitati ce tine de executarea silita este cea obligata sa suporte cheltuielile necesare in acest sens, potrivit  Codului de procedura civila aflat in vigoare. Daca actele sau activitatile de executare  sunt dispuse din oficiu, atunci cheltuielile sunt suportate de catre creditor.

          Cei care fac parte din aceasta procedura de  executari silite in Timisoara sunt creditorul, adica institutia sau persoana careia trebuie sa ii fie returnati bani si debitorul,  si anume persoana fizica sau juridica care are o datorie de achitat.

Biroul executor judecatoresc
sursa foto: www.ziuanews.ro
          Procedura de executare se poate face doar in cazul in care creditorul depune o cerere de executare silita impotriva firmei sau persoanei care ii datoreaza bani.

2 comentarii:

 1. Bună ziua, numele meu este Julia Simon, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 140,000.00.Euro pentru că am nevoie de un capital mare de 395,000.00.Euro. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu mai pot suporta din nou, acest lucru se întâmplă. în 2 luni în urmă, m-am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă m-au ajutat asigura un împrumut de la o companie. mamă bună, aș dori să profit de această ocazie pentru a spune vă mulțumesc și Dumnezeu continua să vă binecuvânteze. Îmi place, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există o mulțime de escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, conectați-vă cu dna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail .com. De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mail acest: juliasimon460@gmail.com. dacă aveți îndoieli. te rog el este singurul care este de încredere și de încredere.
  Mulțumiri.

  RăspundețiȘtergere
 2. Căutați un creditor autentic de împrumut? Esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Nu vă mai așteptați, pentru că suntem aici pentru a face ca toate problemele dvs. financiare să fie un lucru din trecut. Împrumuturile noastre acordate persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență și destinatar fiabil și că vom fi dispuși să oferim împrumuturi. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
  Vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin adresa patriciajames205@gmail.com. Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.
  Mulțumesc

  Doamna Patricia James

  RăspundețiȘtergere